Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@21:44:46 GMT

تور کيش قيمت مناسب از مشهد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۴۶۴۲

تور کيش قيمت مناسب از مشهد

خبرگزاری آریا- جزیره کیش 90 کیلومتر مربع مساحت دارد و با مرز خارجی 40 کیلومتر و شکل تقریباً بیضوی دارد. در خلیج فارس واقع شده است. این جزیره در امتداد ساحل دریای ایران به طول 1359 کیلومتر در شمال خلیج فارس ، در سه ماهه اول از ورودی هرمز به خلیج واقع شده است.

این جزیره از ساحل غربی تا ساحل شرقی 15.45 کیلومتر فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداکثر عرض آن از خط ساحلی جنوبی تا خط ساحلی شمالی 7.5 کیلومتر است. نمای جزیره مسطح است ، فاقد کوه و یا حتی تپه های بلند است. فرودگاه بین المللی کیش در مرکز و در منطقه ای مرتفع 3540 متر از سطح دریا ساخته شده است.

انتخاب این قسمت از جزیره برای ساختن یک شهر طبیعی ترین و منطقی ترین انتخاب بود. صخره های بلند آن بیش از ده متر از سطح دریا ارتفاع دارد ، سه شنل به عنوان بندرگاه های طبیعی عمل می کنند ، و یک ساحل نسبتاً آرامتر از سایر خط ساحلی سالونگ جزیره است ، در مجموع به شکل گیری شهر در سواحل شمالی آن کمک می کند. سه حفاری جداگانه باستان شناسی در بقایای شهر باستانی حریره انجام شده است.

 جاذبه ها کیش جهت رزرو تور کیش:

در زیر تعدادی از جاذبه های طبیعی کیش را برای داشتن سفری تفریحی به این جزیره در طول تور کیش معرفی می کنیم :

 مجموعه پارک دلفین

 در یک باغ بزرگ و بزرگ 70 هکتاری ، جایی که بوگنویلاهای زیبا دور درختان نخل پیچیده شده و گیاهان سبز و گلهای رنگارنگ طبیعت دیگری را به بازدید کنندگان ارائه می دهند ، برای اولین بار در خاورمیانه ، پستانداران دریایی و پنگوئن ها کودکان و بزرگسالان را سرگرم می کنند به طور یکسان

این استادیوم چند منظوره المپیک ، با 1200 تماشاگر ، شامل والیبال ، بسکتبال ، هندبال ، فوتبال داخل سالن ، ژیمناستیک ، کشتی ، تائه کوان دو ، جودو ، کاراته و شطرنج است. همه اینها توسط مربیان حرفه ای و برخی دیگر توسط مربیان بین المللی نظارت می شوند.

 غواصی در کیش

 غواصی در جزایر کیش آسان است و آرام است زیرا شما دارای صخره های مرجانی حاشیه ای ، قله ها و یک کشتی غرق شده هستید که ما مرتباً از همه مکان های غواصی بازدید می کنیم ، نه فقط از آستان های ما. همچنین چند سایت وجود دارد که فقط برای ما شناخته شده است - تضمین شده برای هیچ غواصی حداکثر عمق در بیشتر مناطق غواصی بین 8 تا 10 متر نیست. مکان های پیشرفته غواصی ما می توانند عمیق تر باشند ، تا 33 متر. غواضی هم یکی از جاذب های تفریحی بسته های سفر تور کیش محسوب میشود.

معرفی تعدادی از هتل های کیش جهت سفر تور کیش :

هتل داریوش کیش :

هتل بزرگ داریوش کیش واقعاً نمادی از فرهنگ و تاریخ باستان ایران بزرگ است. این هتل پنج ستاره زیبا و مدرن به عنوان نمادی تاریخی از ایران با معماری بی نظیر خود شکوه فرهنگ و تمدن ایرانیان عزیز را تجلی داده است.

این هتل کیش با الهام از تخت جمشید به طور نمادین افتخار و افتخار ایران باستان را در دوره هخامنشی نشان می دهد. پایتخت ساخت هتل داریوش کیش منشأ خارجی دارد و با 30 سال تجربه هتل خارجی در جزایر قناری از کیفیت و تجربه جهانی برخوردار است.

هتل سورینت مریم کیش :

هتل مریم کیش قبلاً یکی از هتل های چهار ستاره کیش بود که با عضویت در گروه هتل های سورینت به هتل سورینت کیش یا هتل سورینت مریم کیش تغییر نام داد. در حال حاضر این هتل بازسازی شده و چون هتل پنج ستاره کیش سورینت آماده میزبانی از میهمانان است.

این هتل در چهار طبقه با سبک معماری اروپایی طراحی شده است. نزدیک بودن به بازارها از ویژگی های این هتل است. این هتل در زمینی به مساحت 7 هزار متر نزدیک به میدان امیر کبیر واقع شده است. علاوه بر این ، نزدیک ساحل و اسکله تفریحی کیش و همچنین مراکز خرید اصلی مانند بازارهای مروارید ، پردیس 1 و 2 ، مرکز تجاری ، هایپرمارکت ها و غیره است ، بنابراین مکان اقامتی مناسبی در جزیره زیبای کیش است .

هتل مارینا پارک کیش :

هتل مارینا پارک کیش یکی از هتل های 5 ستاره لوکس در جزیره زیبای کیش در کنار برج های دوقلو است. این هتل دارای بزرگترین فضای سبز در جزیره است. شما می توانید از اتاق خود بیرون آمده و فضای دلپذیر هتل را تماشا کنید ، ساعت ها از فضای دلنشین هتل لذت ببرید ، از دریاچه های هتل مارینا پارک لذت ببرید ، به دریا پیاده روی کرده و به هتل مارینا برسید که بندر تفریحی خاص هتل در آن است واقع شده. شاید شما می خواهید در هتل دوچرخه سواری کنید ، این امکان برای شما نیز وجود دارد! استخر ، سونا ، جکوزی و مرکز تناسب اندام هتل از دیگر امکاناتی است که می تواند به شما در استراحت و شادابی کمک کند.

اگر غواصی ، جت اسکی یا ورزش های دریایی را دوست دارید ؛ کافی است چند قدم پیاده روی کنید تا از این امکانات لذت ببرید. بیشتر اتومبیل های جدید در جهان از دیگر امکانات این هتل در مرکز اجاره اتومبیل است. برای رانندگی در جاده های اطراف جزیره زیبای کیش می توانید یکی از این اتومبیل ها را اجاره کنید. به هر حال توصیه می کنیم حتما از هتل مارینا پارک دیدن کنید.

هتل مارینا پارک کیش که در بهترین مکان جزیره کیش واقع شده است ، تنها مارینا پارک ایران است ، که یکی از بهترین هتل های ایران برای اقامتی دلپذیر است.

علاوه بر کیش در این مقاله سری میزنیم به مشهد مقدس که یکی دیگر از شهرهای مهم توریستی کشور است و چند تا از هتل آپارتمان های مشهد را هم معرفی میکنیم :

هتل آپارتمان عمارت مشهد :
هتل آپارتمان عمارت یکی از اقامتگاه های دنج و لوکس در پایتخت مذهبی ایران ، مشهد است. این هتل از نظر جغرافیایی نزدیک حرم مطهر واقع شده است و این هتل گزینه مناسبی برای زائران است. دکوراسیون زیبا و امکانات رفاهی کافی مواردی است که در نگاه اول توجه ها را به خود جلب می کند. همه واحد های هتل آپارتمان سه ستاره عمارت به ظروف آشپزخانه و آشپزی مجهز هستند تا مهمانان بتوانند بر اساس سلیقه خود آشپزی کنند. این مزیت این هتل آپارتمان مشهد را برای کسانی که به صورت گروهی سفر می کنند خاص می کند. رستوران و فست فود با وعده های غذایی خوشمزه در داخل هتل  آپارتمان در دسترس است. کافی شاپ هتل طیف گسترده ای از نوشیدنی ها و دسرها را ارائه می دهد ، مکانی مناسب برای گذراندن اوقات خوشی. صندلی ماساژ ، مرکز خرید سوغاتی ، پارکینگ اختصاصی و دسترسی رایگان به اینترنت از دیگر مزایای این هتل است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تور کیش مشهد هتل مارینا پارک هتل آپارتمان واقع شده تور کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»

ایرن مهرگان: مدت‌ها پیش از اعلام رسمی ساخت مسجد در بوستان قیطریه، شهرداری زاکانی از ساخت ۴ هتل در پارک‌های شهر تهران خبر داده بود. تا اینکه هفته گذشته مدیر عامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در نشستی خبری جزییات تازه‌ای از ساخت ۴ هتل در بوستان‌های تهران را اعلام کرد. نوید خاصه‌باف اعلام کرد ۶ هتل به عنوان پروژه‌های کلان در شهر تهران، در حال مطالعه است که ۴ هتل از این مجموعه در فضاهای سبز در مناطق ۱۳، ۲۲ و ۴ ساخته می‌شود.

در همین خصوص عباس محمدی، کارشناس محیط زیست درباره این اقدام شهرداری نظر متفاوتی دارد. او می‌گوید سخنان مدیران شهرداری مزدورانه است و ادامه می‌دهد: «اگر درخت فضای سبز و پارک جنگلی از بین هم برود در هر صورت نباید کاربری‌اش عوض شود و باید دوباره درخت‌هایش کاشته شود، یا نهایتاً اگر مثلاً به دلیل تغییرات اقلیمی که به وجود آمده، درخت‌هایی مثل کاج یا اقاقیا با این اقلیم سازگار نیستند، باید گونه‌های بومی ایران در آن کاشته شود.»

محمدی می‌گوید: «چنین اقداماتی جز این که فکر ما را ببرد به سمت این که شاید نوعی پول شویی در کار است نتیجه دیگری ندارد؛ یعنی پول‌هایی که سرگردان‌اند و منابعی در بانک‌ها که منشا فسادهای بزرگ هستند، باید به نحوی چرخ بخورند و بعد به اموال خصوصی تبدیل شوند. ساختن این تعداد هتل، برج، مجتمع و حتی جاده، خیابان و اتوبان و ... لازم نیست و توجیه می‌کند که این چرخه، چرخه فساد، اختلاس و رانت‌خواری است و اگر نه در حال حاضر نیاز به مسکن تا این اندازه وجود ندارد.»

مشروح این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:

توضیحات مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری درباره ساخت هتل در بوستان‌های تهران را چطور ارزیابی می‌کنید؟

مصاحبه‌ای که آقای خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری، انجام داده است از چند جنبه قابل نقد است. بسیار غم‌انگیز است که ما چنین مدیرانی داریم. اولاً که در آن مصاحبه نوعی تناقض‌گویی مزورانه وجود دارد، در قسمتی که می‌گوید:«در پارک‌های جنگلی فضای سبز وجود ندارد.» در فضای سبز چه درخت باشد یا نه، عرصه یا پهنه‌ای است که برای این کار در نظر گرفته شده‌ است. به همین دلیل می‌گویم این گفته‌ها مزورانه است. ایشان در ادامه می‌گوید، که چند وقتی است درخت‌های این پارک‌های جنگلی خشک شده و ما می‌خواهیم در جاهایی که خشک شده هتل بسازیم. جالب است که بدانیم، اولاً این پارک‌های جنگلی مثل لویزان و چیتگرو... را سازمان جنگل‌ها و مراتع احداث کرده‌ بود که حریم‌های شهر بودند و قرار بود حد ومرز گسترش حدی شهر را تعیین کنند، که شهر از این محیط‌ها فراتر نرود و قابل مدیریت باشد، نه این که برویم آن طرف این پارک‌های جنگلی بسازیم و حالا در دل آن‌ها هم ساختمان بسازیم و این یعنی این افراد تمام حریم‌ها را شکانده‌اند.

چرا مزدورانه؟

این که می‌گویم مزورانه است به این دلیل است که ایشان و شهرداری قاعدتا می‌دانند که اگر درخت فضای سبز و پارک جنگلی از بین هم برود در هر صورت نباید کاربری‌اش عوض شود و باید دوباره درخت‌هایش کاشته شود، یا نهایتاً اگر مثلاً به دلیل تغییرات اقلیمی که به وجود آمده، درخت‌هایی مثل کاج یا اقاقیا با این اقلیم سازگار نیستند، باید گونه‌های بومی ایران در آن کاشته شود، اما آن‌ها می‌گویند که چون درختان خشک شده، ما در آن‌جا ساختمان می‌سازیم.

ارزیابی شما درباره اینکه بخش خصوصی قرار است اجرای چنین پروژه‌هایی را برعهده بگیرد، چیست؟ خصوصا که وظیفه و مسئولیت حفاظت از منابع عمومی و اموال شهروندان برعهده نهادی مثل شهرداری است.

ما همه می‌دانیم که بخش خصوصی در ایران، از نظر ساختاری بخش ضعیف و فاسدی است و وابسته به محافل خاصی است که از رانت‌هایی برخوردارند. قشربخش خصوصی، بسیارکوتاه مدت است و می‌خواهد هر گونه سرمایه‌گذاری را خیلی سریع به سود تبدیل و بعد از کشور خارج کند. ما این داستان را دیده‌ایم و متاسفانه روزبه‌روز هم در حال تقویت شدن، است. منابع بانکی که پول‌های مردم است، از طریق بانک‌ها که خودشان منشاء فساد هستند، در اختیار به اصطلاح بخش خصوصی قرار می‌گیرد و بعد آن‌ها با زمین مجانی که شهرداری از اموال مردم به آن‌ها می‌دهد و پول مجانی که اموال بانکی است که در واقع عملاً مفت به دستشان می‌رسد، هتل می‌سازند و صاحبش می‌شوند. سوال از شهردار و آقای خاصه‌باف می‌تواند این باشد که شما چطور به خودتان اجازه می‌دهید که اموال عمومی را در اختیار چنین افرادی قرار دهید؟ فردا بچه‌های شما وبچه‌های ما و حتی خودمان اگر بخواهیم ورزش کنیم یا در پارکی قدم بزنیم، چگونه می‌توانیم ورزش کنیم؟ بچه‌ها چگونه می‌توانند اوقات فراغتشان را بگذارنند؟ هوا در داخل شهر چگونه می‌خواهد جریان پیدا کند که ما بتوانیم نفس بکشیم؟ بدون رودربایستی تمام این‌ سوال‌ها نشان‌ می‌دهد، نوعی بی‌لیاقتی عمیق و ژرف در شهرداری ما وجود دارد.

اساسا چرا و چطور مدیریت پارک‌های جنگلی بجای سازمان جنگل‌ها به شهرداری سپرده شده است؟

چون سازمان جنگل‌ها و مراتع نتوانسته صلاحیت، لیاقت و کفایت نگه‌داری پارک‌های جنگلی و مثلاً دامنه‌های کوهستانی شمال تهران را داشته باشد و آن را به شهرداری داده است. شهرداری و آقای خاصه باف جان کلامشان این‌ است که ما نتوانستیم ازپارک‌های جنگلی نگه داری کنیم و درخت‌هایش خشک شده است و حالا می‌خواهیم بدهیم بخش خصوصی که آن‌جا هتل بسازند. اصلاً قضیه واقعاً غم‍‌انگیز و تراژیک است که چرخه بی‌کفایتی کار را به جایی کشانده که می‌گویند سرمایه ملی را بخوریم. هر کاسب جزئی و هر آدم عادی تمام تلاشش در طول عمرش این است که سرمایه‌اش را حفظ کند و از قِبَل سود ناشی از سرمایه زندگی کند، این سرمایه می‌تواند حقوق بازنشستگی، مغازه یا باغ باشد، او اصل سرمایه‌اش را نمی‌فروشد، اما آقایان دارند اصل سرمایه شهر را می‌فروشند. طبیعی است که وقتی دلسوزی نباشد و اموال خودشان هم نباشد، با کمال بی‌انصافی آن‌ را بفروشند.

و سوال اساسی و اصلی اینکه آیا واقعا موضوع و معضل گردشگری در ایران با هتل‌سازی حل می‌شود؟

ما در حال حاضر در گردشگری با ناترازی رو به رو هستیم؛ یعنی ارزی که از طریق گردشگری از ایران خارج می شود، خیلی بیشتر از ارزی است که از گردشگر ورودی جذب مملکت می‌شود. خیلی بدیهی و واضح است که اگر ما گردشگری که بیاید در ایران پول خرج کند، نداریم برای این است که سیستم بانکیمان قفل است، credit card در ایران کار نمی‌کند، ما از FATF خارج شده‌ایم یا به آن نپیوسته‌ایم، سیسستم‌های بانکی نمی‌توانند با ایران کار کنند، شرایطی ایجاد کرده‌ایم که به درست یا غلط در سطح جهان، ایران به عنوان کشوری ناامن شناخته شده و اساسا گردشگران پول خرج کن ایران نمی‌آیند. آیا اولویت با این است که آن مشکلات حل شود یا این که هتل بسازیم؟ نهایتا اگر بر فرض این هتل‌ها به ضریب اشتغال یا اشغال مناسب هم برسد ( که بسیاریشان نرسیده‌اند) از طریق نوعی گردشگری داخلی است و از این جیب به آن جیب خواهد شد؛ یعنی مثلا نهایتا افراد ایرانی به این هتل‌ها می‌روند و پولی خرج می‌کنند و هتلی می‌گیرند و درآمدزایی که انتظار می‌رود از خارج کشور وارد شود، اساسا با این شرایط تامین نمی‌شود. بنابراین من بسیار بعید می‌دانم که یک خارجی بخواهد به ایران بیاید و برای هتل سرمایه گذاری واقعی کند، آن‌هم با شرایطی که کشور ما دارد. بنابراین نقطه ابهام شدیدی وجود دارد و به نظر من تزویر در کار است و این حرف‌ها فقط توجیه است.

شهرداری تهران اعلام کرده که ۶ هزار و ۴۰۰ میلیار تومان سرمایه خارجی برای ساخت هتل جذب شده است، این موضوع را به سود تهران می‌دانید؟

اولاً که باید توضیح دهید در شرایطی که به قول خودتان تحریم‌های کمرشکن داریم و هیچ نظام بانکی سالمی با خارج از ایران ارتباط ندارد، چگونه این رقم درشت توسط یک سرمایه گذار خارجی وارد کشور شده است؟ و بعد چرا یک سرمایه گذار خارجی نمی‌آید در طرح‌هایی مثل کارخانه، تولیدی ماشین آلات و ... سرمایه گذاری کند و می‌آید در هتل‌سازی یعنی بساز و بفروشی سرمایه‌گذاری می‌کند؟ من مطمئنم که داستان سرمایه گذار خارجی جعلی است، مگر این که توضیح دهند. افرادی از داخل کشور در خارج حساب‌های بانکی و شرکت‌های صوری دارند و منابع ارزی کشور را به نحوی خارج می‌کنند و بعد برای شست‌وشوی این منابع دوباره از طریق دیگری به عنوان سرمایه گذار خارجی در یک زمین مجانی آن هم در بهترین نقاط تهران در پارک‌های جنگلی و... این پول‌ها را شست‌وشو می‌دهند و وارد کشور می‌کنند، آن هم اگر بکنند. در هر صورت لازم است که شهرداری به عنوان یک نهاد عمومی که باید پاسخ‌گوی مردم باشد اسناد این سرمایه‌گذاری خارجی را ارائه دهد، که ببینیم این پول اصلا از چه کانالی وارد ایران شده و منشائش کجاست و کدام شرکت در خارج از کشور و کدام کشور و با چه شرایطی آمده و می‌خواهد در ایران روی هتل سرمایه گذاری کند؟

و صحبت آخر؟

نکته آخر این است که اساساً چرا باید در تهران آن هم در نقاطی که همین حالا با مشکلات آب و رساندن امداد در شرایط اضطراری رو به رو هستند، تا این اندازه ساحتمان‌سازی شود؟ در حال حاضر، بدون اغراق در تهران صدها برج یا مجتمع وجود دارد که خالی یا نیمه خالی هستند. شما در غرب تهران، جنوب تهران، نزدیک فرودگاه امام، شهرک‌های مختلف، شرق تهران، پردیس و... مجتمع‌هایی که غالباً خالی هستند یا به ظرفیت کافی نرسیده‌اند ودر واقع به شهرهای ارواح بدل شده‌اند را می‌بینید، پس چرا باز هم بر ساختمان‌سازی، به اسم هتل یا هرچیز دیگری سرمایه گذاری می‌شود؟

چنین اقداماتی جز این که فکر ما را ببرد به سمت این که شاید نوعی پول شویی در کار است نتیجه دیگری ندارد؛ یعنی پول‌هایی که سرگردان‌اند و منابعی در بانک‌ها که منشا فسادهای بزرگ هستند، باید به نحوی چرخ بخورند و بعد به اموال خصوصی تبدیل شوند. ساختن این تعداد هتل، برج، مجتمع و حتی جاده، خیابان و اتوبان و ... لازم نیست و توجیه می‌کند که این چرخه، چرخه فساد، اختلاس و رانت‌خواری است و اگر نه در حال حاضر نیاز به مسکن تا این اندازه وجود ندارد. تعداد واحدهای مسکونی، در کل ایران بیشتر از تعداد خانوارهاست. حتی اگر در تهران این‌طور نباشد راه حل این ساخت وسازها نیست و اگرقرار بود که آن‌هایی که خانه ندارند صاحب خانه شوند تعداد زیادی برج خالی نمی‌ماند. از زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد تا به حال هزاران واحد مسکونی نیمه کاره مانده و جالب است که آقای خاصه باف در مصاحبه‌اش بیان می‌کند که ما هتلی داریم که نیمه کاره مانده و منتظر سرمایه‌گذاری مردم هستیم، پس شما که هتلی را نتوانسته‌اید تمام کنید و نیمه کاره مانده، چرا می‌خواهید هتل دیگری بسازید؟ پس چرخه فساد وجود دارد و پول‌ها قرار است شسته شود و تبدیل به ساختمان شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901570

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس‌ها در «پارک پیروزی» (فیلم)
  • معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۱ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت